Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

About us

Gerrit Hut (1957) studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Tilburg University  en heeft aanzienlijke internationale werkervaring als diplomaat, trainer en leidinggevende bij de Koninklijke Luchtmacht.  Sinds 1992 is hij actief als trainer en coach op het gebied van persoonlijke effectiviteit bij Defensie en de Nationale Politie.

Thans is hij Directeur van Comms Control Consultancy te Veenendaal en gespecialiseerd in het trainen en coachen van leidinggevenden en coördinatoren bij eenheden van de Nationale Politie.

Voortschrijdend inzicht heeft geleid tot een pakket van op maat gesneden trainingen die de Operationeel Coördinator van de toekomst de nodige kennis, inzicht en vaardigheden geeft om efficiënt en effectief te kunnen functioneren.

In achterliggende jaren zijn o.a. Operationele Coördinatoren getraind bij de Basisteams AVIM Amsterdam, Aalsmeer, Burgwallen, Diemen Ouder Amstel, Drachten Oost Fryslan, DRIO Amsterdam, Enschede West, LE Infrastructuur West, Jordaan, Nieuwmarkt, Noord Oost Polder, Dronten Urk Emmeloord, Oost Watergraafsmeer, Oost Zeeburg, Openbaar Vervoer Amsterdam, Wageningen, Water Havens Amsterdam, Zuid De Pijp.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.