Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

About us

Gerrit Hut (1957) studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Tilburg University  en heeft aanzienlijke internationale werkervaring als diplomaat, trainer en leidinggevende bij de Koninklijke Luchtmacht.  Sinds 1992 is hij actief als trainer en coach op het gebied van persoonlijke effectiviteit bij Defensie en de Nationale Politie.

Thans is hij Directeur van Comms Control Consultancy te Veenendaal en gespecialiseerd in het trainen en coachen van leidinggevenden en coördinatoren bij eenheden van de Nationale Politie.

Voortschrijdend inzicht heeft geleid tot een pakket van op maat gesneden trainingen die de Operationeel Coördinator van de toekomst de nodige kennis, inzicht en vaardigheden geeft om efficiënt en effectief te kunnen functioneren.

In achterliggende jaren zijn o.a. Operationele Coördinatoren getraind bij de Basisteams AVIM Amsterdam, Aalsmeer, Burgwallen, Diemen Ouder Amstel, Drachten Oost Fryslân, DRIO Amsterdam, Enschede West, LE Infrastructuur West, Jordaan, Nieuwmarkt, Noord Oost Polder, Dronten Urk Emmeloord, Oost Watergraafsmeer, Oost Zeeburg, Openbaar Vervoer Amsterdam, Wageningen, Water Havens Amsterdam, Zuid De Pijp.

Waarom doen wij dit werk?

We vertrouwen erop dat de Politie de democratie beschermt en dat effectief politiewerk is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen zowel tussen de politie en de samenleving als politiemensen onderling. Daarom staan waarden als integriteit, betrouwbaarheid, moed en verbinding hoog in ons vaandel. “Vertrouwen komt te voet en gaat te paard”. “Samen uit en samen thuis”.

Hoe doen we dat?

Door mee te denken wat er speelt binnen het dagelijks werk van de politie, door te inspireren, te enthousiasmeren, te adviseren en het verzorgen van op maat gesneden trainingen die er toe doen. “We geven je geen vis maar we leren je vissen!”

Wat doen we dan?

We verzorgen trainingen waarbij we kunnen bogen op meer dan 25 jaar werkervaring in het Politieonderwijs. We verzorgen onder meer de training Present!, Briefen en Debriefen en Leidinggeven voor OPCO’s. Daarnaast wordt op projectbasis maatwerk geleverd bij specifieke thema’s of leergroepen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.