Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

BT Ede Ready to Go

BT Ede Ready to Go

Wanneer de werkdag begint met een inspirerende Briefing, dan zal die werkdag ook moeten worden afgesloten met een duidelijke Debriefing. Hierin staat “ het oogsten” van de geboekte resultaten centraal,  maar is er ook ruimte om van elkaar te leren, daar waar het goed is gedaan, of is het goed gegaan?, het afleggen van verantwoordelijkheid en het verwerken van emotionele gebeurtenissen. In de training Briefen en Debriefen komen deze onderwerpen en benodigde vaardigheden aan bod. Uiteindelijk wordt er een duidelijke structuur verkregen hoe een duidelijke Debriefing kan worden ingericht. 

“resultaten, leren en verantwoordelijkheid afleggen”

De kwaliteit van de Briefing en Debriefing is goed maar betreft de eerste stap in de trits “goed, beter, best”. We zijn op de goede weg. In het afgelopen jaar heeft het basisteam Ede al haar OPCOs getraind in het effectief Briefen en Debriefen dat ten grondslag ligt aan het resultaatgericht sturen. In de training “leidinggeven voor OPCOs” staan we stil bij de vraag: Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Wat ligt daaraan ten grondslag? Welke overtuigingen hebben je teamleden en welke waarden en normen hanteren we gezamenlijk binnen het team? Welke rol speel jij als OPCO daarin? In de eendaagse training Leidinggeven voor OPCOs leert de OPCO stil te staan bij de kern van leidinggeven “ ken uzelve” en worden handvatten aangereikt in het beïnvloeden van gedrag.  Nu de laatste groep OPCOs de training heeft afgerond is basisteam Ede ready to go!

“goed, beter, best”

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.