Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

DaCos Den Helder proactief

DaCos Den Helder proactief

Stel je voor dat de DaCo en de Opco als een goed geoliede tandem samenwerken.

Dit duo zorgt er dan elke dag voor dat het team zich als een vis in het water voelt. Doordat de DaCo de dingen goed doet, zich 100% schaart achter de opdracht, weet wat de belangen zijn van zijn team en zich uitspreekt wat hij/zij van eenieder verwacht. Waarbij de Opco de goede dingen doet, zijn DaCo back up geeft, de “waarom” vraag helder verwoordt en erop toeziet dat hij/zij samen met de DaCo de dag afsluit met een Debriefing waarbij resultaten, leren en kameraadschap voorop staan.

Met deze inzichten en vaardigheden hebben de Opco’s en DaCo’s van het basisteam Den Helder de derde en laatste trainingssessie “Briefen, debriefen en sturen“ afgerond. “Afhankelijkheid is een keuze, doch onafhankelijkheid is een verworvenheid”. Wat is er mooier wanneer men achteraf zegt: “Dit was een van de betere trainingen die ik ooit gehad hebt” (OE/Opco). Of: “Deze training kan ik voor de rest van mijn leven gebruiken” ( DaCo).

Deze groep heeft laten zien wat kwetsbaar opstellen kan opleveren, weet dat vertrouwen ‘te voet komt’ maar uiteindelijk leidt tot resultaten. Zij slaat vol enthousiasme en ideeën een nieuwe weg in.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.