Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

BT Den Helder gaat voor structuur

Basisteam Den Helder gaat voor een heldere structuur!

Op 29 en 30 september 2021 is de tweede groep OPCOS en DACOs van start gegaan met de training Briefen en Debriefen en Sturen. Deze groep bestond grotendeels uit ervaren seniors en een medewerkster van het Informatie centrum die hun sporen in het Politievak wel verdiend hebben.

Hun zoektocht naar een nieuw elan om het basisteam te inspireren, te motiveren en het zelfinitiatief te vergroten heeft zijn vruchten afgeworpen. Voortaan gaat men aan de slag met een duidelijke structuur zowel tijdens de dagelijkse Briefing als het Debriefen.

Men heeft geleerd om de juiste vragen te stellen, eerst te zaaien en dan te oogsten maar bovenal om binnen het team de kernwaarden van de Nationale Politie weer centraal te zetten waarbij Betrouwbaarheid en de Verbinding binnen de groep weer het leitmotiv wordt.

Dankzij kernwaarden en een duidelijke structuur krijgt het gezegde “Samen uit en samen thuis” weer vaste voet in dit mooie basisteam!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.