Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

Basisteam Den Helder

Basisteam Den Helder

Basisteam Den Helder begint met het einde voor ogen.

Op 22 en 23 september 2021 is de eerste groep OPCOS en DACOs van start gegaan met de training Briefen en Debriefen en Sturen. De eerste groep bestond uit een gemêleerd gezelschap van ervaren en minder ervaren seniors, die gepokt en gemazeld zijn in het politievak. Wat ze gemeen hebben is dat zij op zoek zijn naar een nieuwe aanpak om hun mensen in het basisteam te inspireren, te motiveren en resultaatgericht aan het werk te zetten.

Wat een dynamiek, aandacht en inzet heeft deze groep aan de dag gelegd. En de resultaten zijn ernaar; De eerste aanzet is gemaakt om te komen tot een vaste structuur voor zowel de Briefing als de Debriefing. Bovendien heeft men geoefend in het houden van debriefings en het stellen van de juiste vragen. Maar nog veel belangrijker: het is nu helder dat de Briefing zal moeten worden opgezet met het einde voor ogen.

Een heldere doelstelling tezamen met een duidelijke en krachtige structuur is immers het hoofd ingrediënt om de mensen te inspireren en te motiveren om uiteindelijk met resultaten de werkdag af te sluiten. Omdat het teamwork betreft geldt voor iedere werkdag het adagio “samen uit en samen thuis”. Met goede moed en veel vertrouwen en plezier zie ik de komende groepen van het basisteam Den Helder tegemoet.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.