Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

Nieuwe trainingslocatie

Voor veel OPCO’s belooft 2021 een uitdagend, grensverleggend en verlichtend jaar te worden.
Ondanks Corona perikelen staan OPCOs van Basisteams uit onder meer KennemerKust, Rivierenland West, Gaasperdam, Den Helder, Ede en Heuvelrug opgelijnd om op een hoger niveau te komen waarbij betere samenwerking, resultaatgericht werken en persoonlijke groei centraal komen te staan.

De eerste trainingen hebben al plaatsgevonden maar laat onverlet dat toenemende Corona maatregelen en wellicht de invoering van een avondklok het operationele werk, IBT en overige trainingen complexer maakt. Vaak worden opleidingen en trainingen als eerste uitgesteld en dat is begrijpelijk. Gelukkig worden de trainingen niet geannuleerd en is het aan ons de uitdaging om een nieuwe planning te maken. Een goed plan kan immers worden gewijzigd!

Positief is ook te noemen dat we binnen de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden (VGGM) mooie en State of The Art trainingsfaciliteiten hebben gevonden. We gaan binnenkort ook trainingen verzorgen in het Hulpverleningscentrum (HVC) in Barneveld.

Wanneer jij je OPCOs ook naar een hoger niveau wil tillen, dan is het nu de tijd om vooruit te plannen. Stay Safe!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.