Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

Een effectieve OPCO in 2021

Een effectieve OPCO in 2021 “zegt wat ie doet en doet wat ie zegt

Hoewel je ervaren bent en veel verstand van zaken hebt, levert je expertise en ervaring niet altijd op wat je zou willen. Je wilt meer bereiken in de samenwerking met anderen en je weet dat duidelijke communicatie dan cruciaal is. Leer hoe je bewuster en succesvoller communiceert met anderen. Ervaar wat het jou oplevert als je oog hebt voor wat de ander belangrijk vindt. Wat zij willen horen is immers belangrijker dan wat jij hebt te vertellen.

Ervaar wat het effect is van jouw gedrag op de toehoorders. Met onderstaande vaardigheden weet je te inspireren en wordt het voor iedereen helder wat je wilt. Bovendien wordt het startpunt voor de debriefing vanzelfsprekend.

• Inzicht in je eigen gedrag
• Omgaan met van vragen en reacties
• Informeren, instrueren, inspireren en interacteren
• Resultaatgericht sturen

Wil je meer bereiken? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je wordt ingepland voor de training Briefen & Debriefen en Leidinggeven voor OPCOs.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.