Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

Oost Fryslân Boppe!

Oost Fryslan Boppe

Op 4 en 5 februari heeft de laatste groep “OPCO’s” van Oost Fryslân Drachten de tweedaagse training “Briefen en Sturen voor OPCO’s” afgerond. Ditmaal een grote groep waarvan het merendeel Senior of Hoofdagent is. In de rol van Coördinator Operationele  Zaken (COZ) zijn zij de rechterhand van de OPCO. Een enthousiaste groep COZn, die de nieuwe  aanpak van Clustergericht werken nieuw elan gaat geven en Resultaatgericht aan het werk gaat. Voor hen is het nu helder dat de Briefing onlosmakelijk is verbonden met de Debriefing. Met het adagium ‘samen uit, samen thuis’ wordt de debriefing ingevoerd om de resultaten in beeld te brengen en samen te leren. Hierdoor wordt ook gewerkt aan het verbeteren van de Esprit de Corps. Drachten heeft de toon gezet in Oost Fryslân.

De Teamchef is erg tevreden over de geboekte resultaten en de inzet van de nieuwe groep COZn. Binnenkort volgen vast ook andere basisteams uit het hoge noorden. 

In Oost Nederland start op 10 februari het basisteam Ede met de cyclus tweedaagse trainingen Briefen en Sturen voor OPCO’s. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.