Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

“Sami Uit, Sami Thuis”

Sami uit, sami thuis

“Sami Uit Sami Thuis”

Onder het adagium “Samen Uit, Samen Thuis” heeft de eerste groep OPCO’s van het basisteam Ede op 10 en 11 februari de cyclus Overtuigend Presenteren, Briefen en Debriefen en Leidinggeven voor OPCO’s afgerond. Voor een van de deelnemers (Sami Ozdemir) reden genoeg om met een kwinkslag deze slogan een persoonlijk tintje te geven. Deze diverse groep van OPCO’s heeft met verve het spits afgebeten om binnen het basisteam Ede Cluster-gericht en Resultaatgericht te gaan werken. 

Het vergroten van de taakidentiteit, het versterken van de groepscohesie en het visualiseren van de eindresultaten waren o.m. de thema’s waar deze OPCO’s met veel enthousiasme, doortastendheid en saamhorigheid aan gewerkt hebben. Ze kunnen bijna niet wachten totdat alle drie groepen OPCOS de trainingen hebben doorlopen, alvorens het nieuwe werken en het OPCO bord wordt ingevoerd. 

Op 17 februari start in het basisteam Alkmaar de eerste groep OPCO’s met de training Briefen en Debriefen omdat een effectief Briefingsproces immers “conditio sine qua non” is voor  Resultaatgericht werken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.