Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

OPCO’s en WaCo’s Alkmaar Onzet

OPCO’s en WaCo’s Alkmaar Onzet

Op 8 oktober 2019 werd niet alleen het ontzet van Alkmaar (1573) gevierd maar werd ook de basis gelegd voor het beter Resultaatgericht werken van het basisteam Alkmaar. De teamchefs hebben aangegeven dat zij willen investeren in de “spin in het web” van het GGP en het basisteam door o.m. de Operationele Coördinatoren en de senior Wachtcommandanten de nodige kennis, inzicht en vaardigheden te geven in het Briefingsproces. 

De eerste groep OPCO’s en WaCo’s zijn deze week tijdens de tweedaagse training “ Briefen & Debriefen en Sturen” gedreven en voortvarend aan de slag gegaan. Veel voorkomende leervragen waren: “Hoe kan ik een briefing interessanter maken en de aandacht erbij houden? Waarom zouden we altijd een Debriefing moeten houden? en Waarom doen we de dingen zoals we ze altijd al doen?” 

Met de “spirit”, enthousiasme en doortastendheid van de eerste groep deelnemers is de toon gezet voor de komende trainingen. Aanstaande week start de volgende groep en ik kan bijna niet wachten om met het basisteam Alkmaar weer verder aan de slag te gaan nu deze OPCO’s en WaCO’s zijn ontzet van het oude werken en een nieuwe weg inslaan!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.