Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

Overtuigd

Reeds in januari 2020! ontving ik van Lindy, als hoofdagent werkzaam bij het basisteam Oost Zeeburg, het verzoek of zij samen met enkele seniors en aankomende OPCO’s de training Overtuigend Presenteren kon volgen. In maart 2020 begon de Corona ellende en de beloofde training heeft ruim twee jaar op zich laten wachten.

Afgelopen dinsdag 8 maart was het eindelijk zover dat Lindy samen met 5 andere collega’s aan de training is begonnen. Eind goed al goed. Iedereen heeft zijn persoonlijke leerdoelen gehaald. Van de zes deelnemers staan er slechts vier op de foto omdat niet iedereen op Social media zichtbaar wil zijn. Maar wat men allemaal wel wil, is het nieuwe aangeleerde gedrag in de dagelijkse praktijk gebruiken. Of het nu gaat om het stellen van heldere doelen, het gebruik van een duidelijke structuur, het omgaan met vragen uit het publiek of het gebruik van zogenaamde cue cards.

Allemaal handvatten om nieuw gedrag te laten zien. Door het regelmatig te gebruiken worden het vanzelf goede gewoontes. Omdat goede gewoontes worden gebruikt door effectieve mensen. Nu maar hopen dat alle deelnemers de nieuwe gebruiken goed borgen want routine en oude gewoontes liggen op de loer en “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. Wil je ook nieuwe gewoontes aanleren? Aan jou de keus om je al dan niet aan te melden voor deze praktische training.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.