Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

Structuur als nieuwe gewoonte

In achterliggende twee weken hebben nagenoeg alle OPCO’s van het Basisteam IJmond in drie groepen de training Briefen en Debriefen en leidinggeven voor OPCO’s gevolgd. In een van de groepen is zelfs een OPCO in spé uit Den Helder aangesloten. Over één ding zijn ze het allemaal eens: de komende weken wordt een nieuwe gewoonte aangeleerd: het hanteren van een vaste structuur bij het briefen en het debriefen.

Om de nieuwe gewoontes te borgen zullen contactpersonen uit de drie groepen een lijst van nieuwe gewoontes opstellen waaraan alle OPCO’s invulling gaan geven. Omdat succes alleen verzekerd is wanneer alle OPCO’s het over een nieuwe boeg gooien. Oude gewoontes die niet meer effectief blijken te zijn zullen worden vervangen door nieuwe gewoontes. Na 30 dagen zal een evaluatie en eventueel bijstelling plaatsvinden van de gemaakte afspreken.

Ook benieuwd naar die nieuwe gewoontes die leiden tot efficiënter en effectiever resultaatgericht werken? Neem dan contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.