Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

Regeren is vooruitzien

Beste OPCO, Hoe gaat het met jou in deze periode?

Ik hoop dat je gezond bent. Verder heb ik goed nieuws voor jou.

In achterliggende maanden lag de prioriteit en de focus van het werken ergens anders. Mede door de Corona kwestie was het ook niet mogelijk om een training of opleiding te volgen.De geplande opleidingen en trainingen in de maanden maart tot en met juni hebben we tot nader order moeten opschorten. De tijdelijke stop heeft ons genoopt tot nadenken maar we zijn niet zover gegaan dat we de trainingen “online”  aanbieden. Het gaat bij onze trainingen immers niet alleen om het vergroten van de kennis en inzichten maar ook om het verbeteren van de vaardigheden. 

Nu de beperkingen de komende periode worden teruggebracht en de werkruimte weer groter gaat worden, horen we van veel mensen dat er volop behoefte is om jezelf te blijven ontwikkelen. Gelukkig wordt door diverse opleidingscoördinatoren en portefeuillehouders OPCO binnen de Basisteams weer de nodige trainingen gepland, want regeren is vooruitzien. 

Bovendien verheugen we ons op de getoonde interesse door nieuwe Basisteams in ons trainingsconcept voor de OPCO’s. De nieuwe boekingen tezamen met het uitvoeren van de opgeschorte trainingen zullen naar verwachting na de zomerperiode een boeggolf aan activiteiten opleveren. Het is dus voor jou en voor ons zaak om zo spoedig mogelijk je planning met ons door te nemen. 

Blijf gezond, neem contact op om de opleidingskalender te plannen en graag tot ziens bij de komende training!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.