Comms Control Consultancy

Training in leiderschap, communicatie en overtuigend presenteren.

Support OPCO’s Amstelveen

image0.jpeg

Basisteam Amstelveen is in het eerste kwartaal 2023 gestart met het verbeteren van het Briefingsproces. Maar liefs 14 operationele Coördinatoren hebben de training Briefen,  Debriefen en Leidinggeven met succes afgerond. 

Toegevoegde waarde 

De OPCO weet nu waar hij/zij van toegevoegde waarde kan zijn en het verschil kan maken op het gebied van Informeren, Instrueren, Interactie en Inspireren. Dat vereist zowel van alle OPCO’s als alle teamleden het “step-by-step” aanleren van andere gewoontes. De OPCO’s starten met een thematische structuur die steevast eindigt met een samenvatting. 

Borgen

Op 15 maart 2023 vond de laatste sessie plaats. De grootste uitdaging vormt het borgen van de aangeleerde kennis en vaardigheden. Omdat deze tweedaagse training “intermitterend” werd verzorgd, werd de tussenliggende tijd gebruikt om te “experimenteren” met de aangereikte kennis en vaardigheden. Dat heeft veel stof doen opwaaien en dat is een teken van beweging! Maar er is meer support nodig om het nieuwe gedrag te blijven tonen en het einddoel voor ogen te houden. 

OPCO dag

Op 7 april komen alle OPCO’s tezamen om af te spreken welke nieuwe gewoontes worden geïmplementeerd. Want ook in Amstelveen geldt: Één team, één taak! Een goede stap voorwaarts en een vorm van support. Welke support suggesties hebben jullie nog meer om ervoor te zorgen dat de nieuwe gewoontes worden geborgd?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.